Algemene info

Logo

Wie/wat is duikschool Seaquest?

Duikschool vs duikclub

De duikfederatie (NELOS) verleende SEAQUEST in september 1997 het statuut van duikschool. In tegenstelling tot een duikclub zijn onze instructeurs/opleiders ingevolge het statuut van duikschool bevoegd om volledig autonoom duikopleidingen te geven. Niet enkel de opleiding, maar ook het afnemen van examens (theorie en praktijk) gebeurt door ons geheel zelfstandig en dit zowel voor het duikbrevet 1-sterduiker (1*D), 2-sterduiker (2*D) als 3-sterduiker (3*D). Ook opleidingen tot (assistent)instructeur zijn mogelijk.

Doordat de Belgische duikfederatie (NELOS) lid is van de internationale C.M.A.S. (duik)organisatie worden onze duikbrevetten niet enkel wereldwijd erkend maar worden zij in het kader van de C.M.A.S.-opleidingen – die duikschool Seaquest heeft – bovendien tot de beste en MEEST VEILIGE ter wereld gerekend.

Het is daarbij steeds onze bewuste keuze geweest om een kleine (max. 50 leden) duikschool te zijn. Hierdoor kunnen we de kandidaat-duiker een quasi individuele begeleiding bieden. Koppel dit aan een familiale sfeer en een gezellig clubleven (met uiteraard heel wat duik- en nevenactiviteiten) en u bent gegarandeerd van een kwalitatieve én – ingevolge de zeer ruime ervaring van onze opleiders veilige opleiding.

Geïnteresseerd?

Kom dan gerust even langs, want de eerste 2 initiatielessen zijn geheel vrijblijvend én bovendien ook GRATIS!

meer info: zie onze contactpagina

shallow focus photo of pink and brown jellyfish
Photo by Pawel Kalisinski on Pexels.com